Ваучер за отстъпка при ремонт на автостъкла

Възползвайте се от възможността за получаване на отстъпка от 20% за ремонт на пукнатини по автостъкла в сервиз "Спукано стъкло"

Уважаеми клиенти на Автосервиз „Спукано стъкло“,

Желаете ли да намалите разходите по ремонта на вашето автостъкло с 20%? В такъв случай за мен е удоволствие да ви запозная с начина за постигане на тази цел.

Представям ви виртуалните ваучери за отстъпка, които можете да използвате при посещение в сервиза. За да се сдобиете с тях е нужно да преминете през следните 3 лесни стъпки:

Изпращане на SMS до номер 0879455802 с текст: номера на автомобила и неговата марка.

Първите три съобщения, отговорящи на горните условия, които са изпратени в работните ми дни в диапазона сутрин от 09:00ч и вечер до 17:00ч ще получат виртуален ваучер. Цена на един SMS – в зависимост от тарифата на вашия мобилен оператор, без оскъпяване.

Проверка на тази страница за генерираните виртуални ваучери.

Старая се възможно най-бързо да публикувам получателите на тези ваучери, с цел да не се изпращат повече SMS-и за деня. Ето защо след като изпратите вашето съобщение до посочения номер, трябва да проверите дали вашият ваучер ще бъде публикуван и ако това е факт, то вие имате право да го използвате при следващия ремонт на вашето напукано стъкло на автомобил.

Използвайте ваучера в рамките на 10 работни дни, след като той е бил генериран на страницата.

Ако не направите това, ваучерът става невалиден и вие няма да имате право да кандидатствате за нов. Ето защо е важно да кандидатствате за ваучери, само когато имате нужда от ремонт на едно или повече автостъкла. Не забравяйте да запазите час за посещение в сервиза! Това можете да направите по един от начините в страницата за контакти.

Всеки ден работен ден има налични 3 броя ваучери за ремонт и възстановяване на пукнатини по автостъкла. Към днешна дата са генерирани:

 1. Ваучер с номер:
 2. Ваучер с номер:
 3. Ваучер с номер:

Честито на печелившите от вас!

Напомням, че е необходимо е предварително запазване на час и дата за ремонт!

Важна информация, свързана с генерирането на ваучерите за отстъпка:

 1. Номера на ваучера  ще съдържа последните три цифри от телефонния номер от който е пратен SMS, първите букви от номера на автомобила и първите две цифри (отново от номера на автомобила).
 2. Намалението НЕ е валидно за дълги разпуквания (те рядко се правят бързо и е необходим оглед). Ваучерът е валиден САМО за звезди, люспи, лупи и малки разпуквания върху вашите автостъкла.
 3. Всеки ваучер  ще трябва да се използва в рамките на 10 работни дни след спечелването му. След изтичането на това време той става невалиден и автомобилът и подателят няма да имат право на нов.
 4. НЕ използвайте посочения телефонен номер за обаждания! Той е предоставен само с цел генериране на ваучери и не може да служи за запитвания и запазване на час за ремонт. За тази цел моля използвайте един от начините, представени в страницата за контакти на сайта.
 5. Всичко това е за ваше добро – не злоупотребявайте! При интерес и сработване на замисленото от мен ще вдигна броя на ежедневно раздаваните ваучери.
 6. Ваучерът е виртуален и не се получава на ръка! Когато изпратите SMS, аз проверявам неговото съдържание и го записвам на страницата. Генерирането му означава, че имате право да го използвате за следващия ремонт в сервиза ми за автостъкла.
 7. Възможно е да има леко забавяне между изпращането на SMS-ите и генерирането на ваучерите на тази страница. Моля за търпение. За по-голяма сигурност можете да използвате и Viber с посочения телефон в страницата за контакти, за да ме уведомите, че сте изпратили код за ваучер.
 8. В много редки случаи е възможно да сте изпратили SMS, но поради дадена причина да не съм успял да генерирам ваучера. Моля, когато се обадите за запазване на час да споменете този факт и ако фигурирате сред получените SMS-и, вие ще ползвате отстъпката.

Пожелавам ви успех!