Възстановяване и ремонт на спукани авто стъкла

Автосервиз Спукано стъкло

Уважаеми клиенти, със спукани автостъкла

Знаете ли, че когато се появи люспа или звезда върху челните автостъкла, не е задължителна подмяна с нови?

Имате много по-добра и по-надеждна възможност, която освен всичко друго ще ви помогне да спестите излишни средства. Тази възможност се нарича ремонт и възстановяване на пукнатини по предните стъкла.
Ремонтът от своя страна е възможен, благодарение на американски фирми, които разработват качествена и надеждна технология още през 1970 година.

Малките пукнатини могат да бъдат премахнати успешно, а стъклото – запазено! Не се колебайте да запазите час за ремонт в Автосервиз „Спукано стъкло“ – София.

Аз работя само и единствено с оригинални инструменти и материали на водещата американска фирма „Glass Mechanix„. Вносът им е директно от САЩ. В Автосервиз „Спукано стъкло“ – София няма да попаднете на нискокачествени заместители, които не могат да гарантират качествен ремонт. Това е причината да сме лидер над 8 години! Клиентите ни остават доволни и ни препоръчват.

Спазвам всички налични изисквания за да може лепенето да е максимално най-качествено. Използвам специално разработен фотополимер (не, че не съм спасявал спукани автостъкла преди 10г.). Този полимер има за цел да достигне всяко кътче на спуканото стъкло и да осигури надеждно лепене.

Кога ефектът от ремонта на спуканите автостъкла е максимален?

Колкото по-чисто е спуканото стъкло, толкова по-добре! Чистотата му ни позволява да сигурни, че ще бъде постигнат максимума от гледна точка на здравина и качество.

Ремонтът на автомобилните стъкла се извършва без проблем, когато мястото на удара се покрие с обикновено тиксо и така самото разпукване се запази чисто от външни условия на замърсяване.

Можете ли да отстраните повреда по вътрешни разпуквания по автостъкла?

За съжаление спуканите вътрешно автостъкла не подлежат на лепене и ремонт.

Какви други пукнатини по челни стъкла биха могли да не подлежат на възстановяване?

Автостъклата, които са спукани от рамото на чистачка, не подлежат на ремонт, ако има образувани пукнатини над 4 сантиметра.

Лепене на автомобилните стъкла също не е възможно, ако те се спукат в областта на огледалото от вътрешната страна.

Ще се радвам ако ви бъда полезен! Не се колебайте да ми задавате въпроси!

Разгледайте галерията ми и се обадете, за да направим ремонта навреме. Не чакайте да стане късно. Така ще спестите пари и време за подмяна с ново автостъкло.