Ремонт на автостъкла

Въпреки, че е стара, ще се постарая да я поправя на максимум.

Въпреки, че е стара, ще се постарая да я поправя на максимум. автосервиз Спукано стъкло

Автостъкла,ремонт лепене,възстановяване в София Как го правим:

Какво трябва да знаете за качествения ремонт на челните автостъкла?

Една често срещана заблуда е, че закупуването на ново автостъкло е наложително при разпукване. Това не е така, но само в случаите, когато пукнатината е сравнително малка и е в определена форма (без наличие на дълги пукнатини).
Ето защо не е необходимо да сменяте стъклото на вашия автомобил, ако ви удари камъче или се появи пукнатина. Единственото, което трябва да направите е да се свържете със специализиран сервиз (какъвто е Автосервиз „Спукано стъкло“ – София) и да запазите час за поправка.

След това е нужно да се направи ремонт на пукнатите автостъкла и да се нанесат необходимите корекции върху пукнатината или нараненото от камъка място. Това се осъществява чрез нужните за целта инструменти. Крайният ефект от лепенето на автомобилните челни стъкла е получаване на здравина със 100% гаранция. Професионалната работа следва да допринесе за това да не успеете да разпознаете мястото на старата пукнатина. Тоест мястото, където е била нанесена корекцията. А дори и да успеете да откриете къде е бил проблемът по челното стъкло, то това е много малко вероятно.

Затова насреща се появяваме ние от Автосервиз „Спукано стъкло“ – София. В нашия сервиз ще получите точно тази професионална работа и ще постигнете описания по-горе ефект. Ние можем да направим това за вас и да ви спестим пари и изгубено време за смяна на стъклото на вашия автомобил.

Каква е технологията за ремонт чрез лепене и възстановяване на пукнатини по челните автостъкла?

Тази технология, не е измислена от нас. Услугата по възстановяване на спукани автостъкла се извършва в САЩ още от 1970-та година.
В България много хора я наричат лепене на спукани автостъкла, но самата технология е запълване със специално разработен за целта фотополимер.
След самия ремонт на автостъклата, мястото където е извършена самата поправка на пукнатината, се обработва за около 2-3 минути с UV лампа и самия фотополимер става твърд като стъклото.
С това на практика се завършва и самото лепене на челните автостъкла. Залепването и възстановяването на спуканото предно стъкло е желателно да бъде направено бързо, с цел да не се получи замърсяване на образуваното разпукване. Ако това се случи, то ще намали и самото качество на лепене на челното стъкло.

Възстановяването на спукани автостъкла в София е възможно да бъде направено и на място (на пътя). За целта е необходимо атмосферните условия да са подходящи за осъществане на ремонта.

Запомнете – Цените на новите автостъкла са винаги по-високи, спрямо възможността за качествено и надеждно възстановяване на пукнатините по тях.

С какви продукти работим в Автосервиз „Спукано стъкло“ – София?

За възстановяването на автостъклата ние ползваме продукти, инструменти и технология на американската фирма Glass Mechanix.

Има ли възможност ремонтът да спуканото челно автостъкло да бъде извършен на адрес на клиента?

За Тирове и Автобуси в района на град София(кв.Горубляне/кв.Дружба/кв.Младост и района около тях) би могло да се осъществи посещение и лепене на автостъкла на място. Важно е да са налични нужните условия. Автомобили в движение е желателно да направим ремонта при мен в сервиза,където имам нужните условия за 100% качествен ремонт.