Автостъкло спукано тип люспа

Пукнатината, която виждате на снимката е тип „Люспа“.

Какво е характерно за този вид разпуквания?

Пукнатините тип „Люспа“ се характеризират с образуваното малко балонче върху стъклото на вашия автомобил. Освен това следва да забележите и наличието на малък лъч встрани от главното разпукване. „Люспите“ се захабяват по-бавно, точно поради наличието на по-малко лъчи. Въпреки това наличието им върху едно автостъкло не е желателно да продължи дълго време. Ето защо следва да предприемете стъпки за тяхното премахване.

Подобно на останалите видове разпуквания, които са представени на сайта, аз мога да съдействам и за поправката на всяка образувана „люспа“.

Как да намалите щетите над автомобилното стъкло, ако не можете да реагирате веднага?

Подобно над пукнатината тип „Лупа“ тук също можете да залепите тиксо. По този начин ще можете да запазите вашето стъкло докато дойде време за неговия ремонт.

Моята гореща препоръка е да се свържете с мен възможно най-скоро, за да си гарантирате по-дълъг живот за вашето стъкло. Не отлагайте!

спукано автостъкло тип люспа

Всичко, което трябва да знаете за спукани автостъкла с пукнатина тип люспа. Научете как Автосервиз „Спукано стъкло“ – София може да ви помогне при лепенето, ремонтът и възстановяването на вашите автостъкла.