Автосервиз Спукано стъкло

Здравейте уважаеми клиенти,

През месец май 2024 година, се навършват 15 години от създаването на официалния сайт на Автосервиз „Спукано Стъкло“ – София.

Направих този сайт през 2009 година, за да е възможно по-лесно да ме откриват клиенти със спукани автостъкла от региона.

Оттогава реших да се позиционирам на едно място и да се занимавам професионално с ремонт, лепене, поправка и надеждно и дълготрайно възстановяване на автостъкла. По мои наблюдения през този период нямаше много специалисти в тази област. Аз обикалях в района на София и правех ремонти на автостъкла, но забелязах, че нещата стават по-качествено в помещението, в което днес се намира моят автосервиз. За качествената ми работа може би допринася и светлината, която е наистина важна, защото се работи с фотополимер. Повече за начина ми на работа можете да откриете в секция Информация на сайта.

Затова нека не ми се сърдят клиентите, на които отказвам да направя възстановяване и ремонт на автостъкла на пътя. Причината за този мой отказ е, защото обичам нещата да стават на максимум и ходя на място само ако спуканото стъкло е на превозно средство от типа на ТИР, автобус или пък в случаите, в които трябва да се отстрани пукнатина по стъкло автомобил без регистрация.

Както ще видите в секция Информация, автосервиз „Спукано стъкло“ ползва най-новите и високотехнологични материали и инструменти, които са  разработени в САЩ от фирмата Glass Mechanix, с която си сътруднича от самото започване на дейността ми.

Днес смело мога да заявя, че в тази област нямам никакви тайни.

Кой е по-добър в областта  – това решавате вие, уважаеми клиенти! През годините в автосервиз „Спукано стъкло“ съм се нагледал на какви ли не изпълнения, като почнете от опити да се поправят автостъкла с каноколит, та стигнете до това, че съм имал случаи с клиенти, които са ме гледали в ръцете докато им правя ремонта и стават „майстори“ след това.

Но вие имате последната дума да решавате. Аз винаги се стремя да направя това което е необходимо за качествения ремонт на вашите автостъкла и става винаги това, което ми е предоставено.

За съжаление наблюдавам, че много малко хора идват навреме за ремонт. А това е много важно – повярвайте ми! Нека и занапред да мога да ви помагам и ви умолявам – давайте вашите мнения в дискусиите и коментарите, независимо какви са те. Така ще помагате и на тези, които са пострадали като вас.

За 5 годишнината през 2014г  автосервиз „Спукано стъкло“ пусна програма с ваучери, която надявам се да ви хареса.

Пожелавам ви късмет! Бъдете живи и здрави и нека да се срещаме с усмивки занапред.

С уважение,

Красимир Пенчев

Управител и главен специалист в автосервиз „Спукано стъкло“ – София.