Уважаеми клиенти,

Имате въпроси? Тук е мястото да ги зададете, а аз при първа възможност ще ви отговоря. Просто публикувайте коментар и очаквайте отговора ми.

В това време можете да разгледате и останалите публикации в нашия блог и да разгледате всички страници в секция „Информация“ на сайта. Ако се вълнувате от нашите цени или ваучерите за отстъпка, можете да се запознаете с тях от тази страница.

С уважение,

Красимир Пенчев

www.spukanostaklo.com

Уважаеми клиенти,

Бих искал да ви попитам дали сте доволни от услугите, които ви предлагам? Моля оставете коментар под този пост. Ако имате предложения пишете ми на: penchev@spukanostaklo.com

Приятен Ден! Благодаря за отделеното време.

Над 8 години ние сме ваш доверен партньор! Научете повече за развитието на сервиза и сайта ни от тази публикация. Разберете защо Автосервиз „Спукано стъкло“ – София е лидер при ремонта и възстановяването на автостъкла, полирането на фарове и дори полирането на автомобилни стъкла.

Възможно ли е да се възстанови и залепи спукано предно стъкло? Отговорът е „Да“, но само ако се действа бързо и се предприемат нужните мерки на време!

В тази публикация ще научите повече за проблема и съответно как Автосервиз „Спукано стъкло“ – София може да ви помогне!

Спукано предно стъкло – това е сериозен проблем, който обаче е поправим. Но как?

Тук ще ви обясня кои видове спукано предно стъкло стават  най -качествено след възстановяване. На първо място трябва да се знае, че колкото по-прясно е мястото на разпукването и съответно е чисто (тоест,без замърсявания от вода прах и други), толкова видимостта ще бъде възстановена и няма да личи, че е бил правен ремонт.

Всяко спукано предно стъкло, чукнато от камък е идентично за себе си и затова след като изтегля въздуха и вкарам материал на нараненото място, тогава може да се каже колко ще е забележима направената корекция. Имам случай на пресни удари, на които е напълно възможно да се възстанови видимостта до 98%!

Също така не трябва да са правени опити за ремонт на дадено спукано предно стъкло, след който се запушват цепнатините и аз и да искам, след това не мога да направя нищо, защото е прекъсната връзката между отделните пукнатини.

Такъв случай имах днес и доста се поизмъчих, а то се оказа, че е пипано преди това уж незнайно от кого. Винаги след ремонт, когато влезе материал навсякъде се възстановява здравината на 100%.

Видимостта пък се възстановява от 90 до 95%. Този, който ви каже, че на 100% ще възстанови видимостта, значи ще ви излъже. Мястото трудно се забелязва след корекцията, само под определен ъгъл и след взиране при 95% възстановяване.

Затова сега ще припомня нещо, което винаги казвам на клиентите на автосервиза. Всяка малка пукнатина по предното автостъкло може да бъде възстановена, но наистина трябва да се действа бързо. Не губете ценно време, което може да ви излезе много по-скъпо в дългосрочна перспектива. Новото автостъкло е по-скъпо от ремонта, свързан с лепене на пукнатините. Спестете излишни средства и спасете външния вид на вашия автомобил.

СВЪРЖЕТЕ СЕ С МЕН, ЗА ДА ПОПРАВИМ ВАШЕТО АВТОСТЪКЛО

Уважаеми клиенти,

Позволете ми да Ви представя в по-големи детайли една често срещана пукнатина върху челните автостъкла. В тази публикация ще научите какво точно представлява тя и как вашето стъкло може да премине през процес на качествено и надеждно възстановяване. Това е пукнатината тип нокът.

Read more

Автосервиз „Спукано стъкло“ – София може да ви помогне за ремонта, лепенето и пълното възстановяване на автомобилни стъкла, които са били напукани под формата на лупа.

В тази публикация ще ви представя в малко по-големи детайли тази пукнатина и за какво трябва да внимавате при образуването ѝ.

Read more

Скъпи клиенти,

В тази публикация ще ви запозная с едно характерно разпукване на автостъкла. Аз го наричам люспа и сега ще научите какви вреди може да нанесе то на вашия автомобил и как аз мога да ви помогна с лепенето, ремонта и възстановяването на вашето предно стъкло.

Read more

Уважаеми клиенти,

В тази статия ще представя една от сравнително коварните пукнатини, които могат да бъдат образувани на всички челни автостъкла. Това е така наречената звезда.

Read more

Здравейте ,тези дни ще вали и ще трябва да подсушаваме стъклото освен ако не сте сложили тиксо да се съхрани сухо.Благодаря.

Пазарът е пълен с комплекти „направи си сам“ за ремонт на спукани автостъкла. Научете какви са вредите от тях, особено ако са използвани от непрофесионалисти, както и дали е възможен повторен ремонт след некачествено изпълнение. Всичко това ще откриете в тази публикация в блога ни: