Вашето мнение за услугите които предлагам

Уважаеми клиенти,

Бих искал да ви попитам дали сте доволни от услугите, които ви предлагам? Моля оставете коментар под този пост. Ако имате предложения пишете ми на: penchev@spukanostaklo.com

Приятен Ден! Благодаря за отделеното време.

37 replies
 1. Петър Петров says:

  Изключително съм доволен от услугите на Красимир Пенчев! Човекът е точен и прецизен в работата си!

  Отговор
 2. Красимир Пенчев says:

  Благодаря ти че си останал доволен.Ти си първият който дойде свършихме работа и се върна в сайта да изкажеш мнение.Всички минат и заминат а точно така се добива представа за това което се върши.

  Отговор
 3. Асен Иванов says:

  Ако нямате каско или не искате да сменяте стъклото,това е решението.Имах шлюпка колкото 5 стотинки на предното стъкло.След неговата намеса,се вижда едва 3_4 милиметра.Стъклото от вън става гладко и не дере.Цените са му много добри.Просто проверих и при други негови колеги.Успех.

  Отговор
 4. Takov says:

  Малко по-специален въпрос?Има пукнатина на огледало залепено на стена.Размера е доста голям,за да мина на вариант замяна.Дали е възможно да се коригира тази пукнатина която е с размер около 10 см.

  Отговор
 5. Красимир Пенчев says:

  Стъклото на автомобила е от три пласта и позволява запълване на пукнатина във единия пласт и то само външния защото не може да изтече материала.Така че на обикновено стъкло не съм се занимавал да запълвал пукнатини защото материала с който работя не е много евтин и трудно го доставям от щатите и не си правя такива експерименти

  Отговор
 6. Владо Николов says:

  Изключително съм доволен от услугите на Красимир! Човекът е изключително точен и прецизен в работата си!

  Отговор
 7. Красимир Пенчев says:

  За замяна на ново стъкло е желателно да се разберем от предния ден за да си организирам работата.Колата да се докара към 09:00 и след обяд да се вземе , защото лепилото което се лепи новото стъкло си има технологично време за стягане.Поне 2 часа аз ги държа за по сигурно 4 часа.

  Отговор
 8. Христо says:

  Днес бях там за една люспа на стъклото. Много добра работа, почти незабележимо стана мястото, въпреки че люспата беше стара.

  Отговор
 9. Иван Каменов says:

  Изключителен професионалист! Вече два пъти ходя при него! като единия път без дори да съм се обадил, за което му се извинявам още веднъж!!!
  Препоръчвам го на всеки !!!!

  Отговор
 10. Красимир Пенчев says:

  Много малко хора се връщат тук за да изкажат мнение.Това е лошо защото ремонт на автостъкла е нещо явно ново за хората в България и има доста плахо настроени хора към този вид ремонт на автостъкла.Възстановяване автостъкла е измислено в страна ( USA ) в която със сигурност имат повече възможност за подмяна на автостъкла но предпочитат да извършат : ремонт автостъкла,лепене автостъкла ,поправка автостъкла,възстановяване автостъкла,някои от многото наименования които използваме за този вид автостъкла ремонт.Моля изказвайте вашите впечатления .

  Отговор
 11. Красимир Пенчев says:

  Както преди време още се чудех защо хората доволни и недоволни не правят коментари за нещата правени от мен за по добра представа на другите бъдещи клиенти.Надявам се взаимно да променим нещата и да съживим дискусиите.

  Отговор
 12. skyfreak says:

  Много благодаря за перфектното обслужване, внимателната и професионална работа и доброто отношение!!!
  Макар щетата да не беше лесна за ремонт и с недобра перспектива (бяха тръгнали 2 лъча вече), г-н Пенчев отдели нужното време и направи всичко, което зависи от него. С удоволствие бих се върнал при него, при друга случка със стъкло, както и бих го препоръчал на приятели.
  Благодаря още веднъж!

  Отговор
 13. mitkostoianov says:

  Днес бях последна кола при Красимир Пенчев.Много съм доволен от резултата.Професионално и коректно свършена работа.Задължително ще го препоръчавам.

  Отговор
 14. yorde says:

  Вчера му звъннах,даде ми час, днес оправи колата за няма и 20 минути. Перфектно свършена работа

  Отговор
 15. vankata1977 says:

  Много благодаря за перфектното обслужване, внимателната и професионална работа и доброто отношение!!!
  Макар щетата да беше много стара и с недобра перспектива , г-н Пенчев отдели нужното време и направи всичко, което зависи от него. С удоволствие бих се върнал при него, при друга случка със стъкло, както и бих го препоръчал на приятели.
  Благодаря още веднъж!

  Отговор
 16. Danail says:

  Имах две стари шупли на предното стъкло, които Краси оправи. Много съм доволен от добре свършената работа, вниманието към детайла и отношението към клиента. За съжаление в днешно време все по-рядко се срещат такива майстори като него.

  Отговор
 17. pumpal says:

  Благодаря на Красимир за професионално и експедитивно свършената работа.
  Хареса ми, че не се наложи да чакам – колата влезе в точно определения по телефона час и след около 30 минути имах 2 оправени люспи, които е трудно да се определи къде са били, освен след много старателно търсене. Застрахователите отписаха щетата и коментираха, че е оправено много добре…

  Отговор
 18. Николай Манев says:

  Днес поправих цепнатина около 5 мм на челното стъкло на Opel Astra H. Пукнатината беше на около 20 дни. След ремонта няма други следи освен една точица, откъдето стана запълването. Много коректна работа на Красимир и доста информация получих от него за този проблем. Препоръчвам! 🙂

  Отговор
 19. Rumen Totsev says:

  Вчера посетих Красимир Пенчев с четири люспи на предното стъкло. Обясни ми детайлно всичко, което направи – защо и как го прави. Останах много доволен и ще го посетя отново ако се наложи.
  Ако някой има нужда от точен и коректен човек – препоръчвам с две ръце.
  Успех!

  Отговор
 20. Ивайло Александров says:

  Днес беше извършена поправка на шупла на предното стъкло, която беше на повече от 2 години. Изключително съм доволен от резултата и отново благодаря за професионализма!

  Отговор
 21. Георги Маринов says:

  Изключително съм доволен от професионализма и резултата след ремонта. Посетих г-н Красимир Пенчев заради люспа на предното стъкло вследствие на спукване от изхвърчало камъче. Изключително точен човек и професионалист, при нужда ще се върна отново при него. Благодаря отново!

  Отговор

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *