Статистика за ремонтите, които правя

  • 4
Статистика за видовете ремонти на автостъкла

Статистика за ремонтите, които правя

Скъпи клиенти,

В тази статия ще споделя с вас малко статистически данни, относно ремонтите, които ми се налага да извършвам.

По този начин ще разберете, защо възможно най-бързото предприемане на каквито и да е мерки по пукнатините на автостъклата, ще позволи запазването им напред във времето.

Нека да не забравяме, че предното автостъкло е много важна част от всеки автомобил, автобус или камион. То не само предпазва водачите от влиянието на околната среда при движение (дъжд, сняг, студ, жега и други), но също така допринася за външния вид на превозното средство. Ето защо е изключително важно то да бъде здраво, чисто и непокътнато. Така автомобилът ще бъде винаги в перфектен вид, а вие като водачи ще можете да шофирате безопасно и уверено.

Ето защо ми много трудно да възприема факта, че предните автостъкла много често биват оставени в занемарено състояние след образуване на лека пукнатина.

Забелязвам, че 90% от стъклата, които поправям са със стари удари и наранявания от камъни и малки камъчки. Винаги се питам защо е нужно това, след като, щом разпукването се е вече случило, то връщане назад няма. И моят опит като професионалист ясно показва, че ситуацията винаги ще стане по-лоша. Това означава, че или ще се образува доста по-голямо разпукване или в мястото на малката пукнатина ще се натрупа и акумулира голямо количество замърсяване. И в двата случая нещата не изглеждат добре и ремонтът ще бъде затруднен от една страна, а от друга ще се намали качеството му и съответно гаранцията за дългосрочна употреба на предното автомобилно стъкло. Нека да поясня. Когато пукнатината стане по-голяма или разпукването е силно замърсено, тогава или ще се намали качеството на възстановяване откъм зрителната страна не от към здравината, или ще се наложи да смените стъклото. А да не говорим, че когато пукнатината е малка и чиста, то със сигурност ще е възможно да се направи необходимата корекция. Или поне вероятността ремонтът да е успешен е изключително висока.

Така че не чакайте да стане по-зле! Свържете се с мен по телефона или по един от начините, представени в страницата за контакти на Автосервиз „Спукано стъкло“ – София. Ще видим какво да направим и да спасим положението. Напомням, че замърсяването е опасно. Ето защо молбата ми е, ако е възможно, да залепете тиксо върху нараненото място, с цел да го спасите от замърсяване.

Вижте повече информация за пукнатините, с които мога да се справя, както и за начините ми на ремонт и възстановяване:


4 коментара

Красимир Пенчев

Красимир Пенчев

октомври 2, 2014at 8:41 pm

Коментарите и публикациите бяха дълго време премахнати ,но смятам да съживя нещата .

Красимир Пенчев

Красимир Пенчев

ноември 16, 2012at 11:13 am

Положението става все по лошо.Говоря за това ,че или са се появили нови хора който са решили ,че ремонт автостъкла е проста работа и резултатите са плачевни.Идват автостъкла за ремонт на които установявам ,че вече е имало някакви опити за лепене автостъкла.Това е жалко защото дори и да искам да направя възстановяване на автостъкла е невъзможно поради запушване на спукано стъкло.Това запушване може да стане и от прекомерно чакане .Вътре влиза влага и наслагват частици които няма как да се извадят.

Avatar

Bryan Rockafellow

юни 6, 2011at 2:17 pm

Easily, the article is actually the greatest on this worthy topic. I agree with your conclusions and also definitely will eagerly look forward to your forthcoming updates. Saying thanks can not simply just be sufficient, for the fantasti c clarity in your writing. I will certainly perfect away grab your rss feed to stay privy of any kind of updates. Admirable work and much success in your business endeavors!

Avatar

реферат

февруари 3, 2011at 5:09 am

Ваш сайт spukanostaklo.com просто супер ! thanks !

Leave a Reply

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.