Работни дни за ремонт

Скъпи клиенти на Автосервиз „Спукано стъкло“ – София,

В тази публикация, бих искал да ви запозная с работното време на сервиза – тоест кои са подходящите работни дни за ремонт и в кои часове мога да ви бъда от полза.

Мога да бъда на ваше разположение всяка седмица сутрин от 08:00ч до 16:00ч от Понеделник до Петък включително.

Понякога имам възможност да работя и в Събота. Когато има такива случаи, то аз се стремя да публикувам съобщение, за да бъдете уведомени. Това съобщение можете да откриете на началната (главната) страница на сайта на сервиза и по-конкретно в таблото Важно. Именно там аз винаги изписвам, когато работя през съботните дни и вие ще можете да запазите час за лепене на спукано автостъкло, полиране на фарове или полиране на автостъкла. Не пропускайте да разгледате нашите атрактивни цени и да получите повече информация за тях, както и за предлаганите услуги.

Кои други дни не са считани за работни и следователно аз почивам през тях?

През официалните почивни дни също почивам. Не забравяйте да запазите час за ремонт, за да не чакате през работните дни на сервиза.  

Как да подходите през всички неработни дни за ремонт с цел да предпазите стъклото до деня на поправка?

Ако ви удари камъче и ви се получи звезда или люспа, не забравяйте да залепите тиксо върху мястото,  за да запазите спуканите места чисти и заповядайте през работните ми дни. Аз ще направя каквото е необходимо за да спасим стъклото. Ако не сте залепили тиксо, ще ни отнеме повече време за ремонта, защото ще трябва да подсушим пукнатото място по вашето автостъкло. Запазването на час е на телефон 0878267926, както и чрез останалите начини, описани на страницата за контакти в сайта. На място ремонт извършвам само на Тирове, Автобуси (по изключение автомобили без регистрация) и то при положение, че времето позволява да се направи ремонт. Всички останали клиенти е за предпочитане да дойдат при мен в сервиз „Спукано стъкло“ в София, защото светлината и температурата са много важни за този ремонт (може да ми се доверите, защото знам на 100% какво правя). Съответно аз винаги записвам час, за да не чакате. Виждал съм доста неуспешни опити за ремонт на открито. 

Успех и не чакайте да стане късно за ремонт!

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *