Комплекти „направи си сам“ – какви са вредите от тях

  • 0
Научете какви могат да бъдат вредите от употребата на комплекти тип "Направи си сам" от непрофесионалисти.

Комплекти „направи си сам“ – какви са вредите от тях

Уважаеми клиенти на Автосервиз „Спукано стъкло“ – София,

В тази блог публикация бих искал да се спра над едни продукти, които все по-често и по-често навлизат на пазара, но които по мои професионални наблюдения са способни да нанесат повече вреди на спуканите автостъкла, отколкото ползи. Особено, когато тези артикули се употребяват от начинаещи потребители.

Това са така наречените „Комплекти направи си сам“.

От известно време забелязвам, че вървят реклами за продажба на комплекти за този вид продукти, които сами по себе си трябва да представляват средства за самостоятелни поправки на пукнатини по автостъкла.

Виждал съм много подобни  опити  да се поправят нещата изключително непрофесионално с помощта на такива комплекти.

Вредата от комплектите „направи си сам“ е, че резултатите са непоправими!

Според мен е жестоко да се лъжат клиентите по този начин с информация, че дори и да не успеят от първия път с ремонта, то те могат да повторят операцията още веднъж. Убедил съм се, че това е една голяма лъжа, защото нищо не е поправимо вече след като един път се запуши мястото на образуваната по автомобилното стъкло пукнатина. Преди години рядко ми се налагаше да поправям вече „правени неща“. За жалост към днешна дата на ден имам поне два автомобила с правени и недоправени неща, на чиито собственици които рядко може да се помогне.

Сигурен съм ,че повечето от нещата са пипани по автокъщите, за да се замаскират различни дефекти по автостъклата на предлаганите от тях превозни средства. Лошото е, че нищо не правят и нещата изглеждат доста лошо. Твърдо съм решил да ви демонстрирам вредите от подобни комплекти, особено когато са попаднали в неподходящи за целта ръце! За целта ще направя една галерия и в нея ще снимам такива лошо направени ремонти.

Запомнете – цепката на пукнатината вид кухина, която след като се запуши с каквото не трябва, после няма много голям шанс да се запълни  от специалния полимер, с който професионалисти като мен боравят.

Сами решете къде ще си дадете парите. Благодаря ви!

Запазете час за ремонт на вашето спукано автостъкло


Leave a Reply

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.