Ремонт на Автостъкла

1. Ремонт на Автостъкла

Знаете ли, че не е необходимо да сменяте стъклото на вашия автомобил,ако ви удари камъче или се появи пукнатина?Необходимо е само да се направи ремонт на автостъкла и необходимите корекции върху пукнатината или нараненото от камъка място,със нужните за целта инструменти.Здравината е 100% гарантирана,а това да познаете мястото където е нанесена корекцията – малко вероятно.
Затова насреща се появяваме ние,който можем да направим това за Вас и да ви спестим пари и изгубено време за смяна на стъклото.
Технологията по корекцията не е измислена от нас. От 70-та година в САЩ се извършва тази услуга-възстановяване на спукани автостъкла.В България много хора я наричат,лепене на спукани автостъкла,но самата технология е запълване със специално разработен за целта фотополимер.След самия ремонт на автостъклата,мястото където е извършена самата поправка на автостъклото, се обработва за около 2-3мин с UV лампа и самия фотополимер става твърд като стъклото,с което се завършва и самото лепене на автостъкла. Лепене спукано предно стъкло е желателно да бъде направено бързо за да не се получи замърсяване на спуканото стъкло,което ще намали и самото качество на лепене на челно стъкло.Възстановяване на спукани автостъкла в София е възможно да бъде направено и на място на пътя стига атмосферните условия да са подходящи за лепене на автомобилни стъкла.Цените на автостъкла са винаги по -високи от това да бъде възстановено самото автостъкло.
За възстановяването на автостъклата ние ползваме продукти , инструменти и технология на американската фирма Glass Mechanix.
Работя на посочен от вас адрес в района на София,само ако за целта има нужните условия.

 

 


Leave a Reply