Времето на вън

  • 5

Времето на вън

Здравейте ,тези дни ще вали и ще трябва да подсушаваме стъклото освен ако не сте сложили тиксо да се съхрани сухо.Благодаря.


5 коментара

Автостъкла

Автостъкла

февруари 24, 2016at 10:18 am

Днес 24.02 вали и няма да става за ремонт на вън за тирове и автобуси.За автомобилите който идват при мен ще е нужно още 10мин за ремонт да може да се подсуши автостъклото със горещ въздух.Лошото време на мен лично не ми пречи за ремонтите ,защото работя в отоплен гараж.

Красимир Пенчев

Красимир Пенчев

декември 16, 2015at 2:21 pm

Времето на вън застудя.Автомобилите които имат ударени от камъче автостъкла и не са им сложени защитни лепенки ,ще се нуждаят от повече време за ремонт.

Красимир Пенчев

Красимир Пенчев

октомври 7, 2014at 9:57 pm

Зимата чука на вратата.Днес беше леко дъждовно и влагата изобилстваше върху автостъкла пострадали за ремонт.Това отнема повече време ,защото се налага да се обработват допълнително преди самия ремонт.Винаги се радвам когато пристигат съвестни клиенти сложили парче тиксо върху спукания участък.Винаги ремонта е по-качествен след това.

Красимир Пенчев

Красимир Пенчев

октомври 6, 2014at 2:34 pm

Времето се намръщи и ще почва да вали май май .Това ще ми отнема повече време за ремонт на автостъкла.Хубаво е да се побърза с ремонтите докато не са захабени местата за залепване.

Красимир Пенчев

Красимир Пенчев

октомври 3, 2014at 7:15 am

И днес времето ще е подходящо за качествени ремонти.Не се бавете обадете се да върнем вашето автостъкло към нов живот.

Leave a Reply

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.