Вие питате – аз отговарям.

Уважаеми клиенти,

Имате въпроси? Тук е мястото да ги зададете, а аз при първа възможност ще ви отговоря. Просто публикувайте коментар и очаквайте отговора ми.

В това време можете да разгледате и останалите публикации в нашия блог и да разгледате всички страници в секция „Информация“ на сайта. Ако се вълнувате от нашите цени или ваучерите за отстъпка, можете да се запознаете с тях от тази страница.

С уважение,

Красимир Пенчев

www.spukanostaklo.com

15 replies
 1. lybo says:

  Здравейте искам да ви попитам!Предно стъкло на микробус е много надраскано ,няма цепнатини само драскотини . Може ли да се поправи?

  Отговор
 2. Plamen says:

  Здравейте! На предното стъкло имам три удара от камъчета, звездички с размер по малък от сантиметър, от които едата ми изглежда че е лепена. Като общо стъклото е доста наранено от множество люспички /все едно съм карал след кола без калобрани в дъждовно време/ та се чудя дали да го сменя или има възможност да се поправи на разумна цена. Благодаря.

  Отговор
 3. Пресиян Василев says:

  Здравей. Искам да те попитам има ли вазможност за рязане на автостъкла (в моя случай намаляне на широчината). Става въпрос за всички стъкла преден челен, предни странични, задни странични, и заден.

  Отговор
 4. Бисер Рулев says:

  Здравейте, преди 2 дни ми се появи пукнатина на предното стъкло, започваща отдолу – нагоре около 8 см. Има ли шанс да се спре и да не се личи толкова, не пречи на видимоста, просто да не се заяждат катаджиите. Стъклото е подгряващо, с реотани.

  Отговор
  • Красимир Пенчев says:

   Ако е запазена чиста самата пукнатина да не е замърсена вътре в цепнатината ,за да се напълни качествено с фотополимера е възможен ремонта.Но е важно от какво се е появила защото ако има напрежение в самото стъкло отдолу ,аз не го отстранявам и то си остава така че е възможно да го отвори отново.Обикновено отдолу има ръжда която го бута и отваря цепка.С цепките е малко по деликатен въпроса трябва да се види и прецени на място.

   Отговор
 5. Иванов says:

  Дали случайно сте се оборудвали с машинката за полиране на предни стъкла че рамото на чистачката направи лека беличка 🙂

  Отговор
 6. Liubo_T says:

  Здравейте Г-н Пенчев,
  имам следния въпрос към вас: Възможно ли е да демонтирате челно стъкло от автомобил и след това да го монтирате на моя? Предполагам, че въпросът ми може да ви се стори странен, но съм патил от стъкла „менте“ и предпочитам да се свали оригинално такова. Разбира се след това и монтажа трябва да е професионален.
  Става въпрос за Шевролет Калос/Авео 2004г. Има добър екземпляр в с.Лозен, което е недалеч от вас.

  Благодаря и успешен ден
  Любомир Тихчев

  Отговор
  • Красимир Пенчев says:

   За момента не извършвам такава услуга.Работя сам и поправям леки пукнатини и ударени от камъче неща.
   В близко бъдеще имам идея да наема помощници които да се занимават със смяна и полиране.
   Лек ден и на вас

   Отговор
 7. Роман Влахов says:

  Здравейте
  Дали вече полирате челни стъкла?
  Моят проблем са много удари от камъчета (около 10 ) и две повърхностни надрасквания който леко се усещат с нокти
  Благодаря предварително

  Отговор
  • Автостъкла says:

   Здравейте ,работя сам и основното ми дейност е ремонт на люспи звезди и много леки разпуквания върху челните автостъкла.Едно полиране отнема много време и аз не го правя . Съжалявам с полиране няма да мога да ви помогна.Благодаря за въпроса.

   Отговор

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *